Bankalas 2021

Tid: Lördag 2021-06-19 (preliminärt)

Plats: Skövde Modellsällskap

Bankalas avhållas enligt tradition alltid på lördagen i vecka 24. År 2021 är vi inte säkra på om det är möjligt. Vaccineringsläget kommer att avgöra. I så fall blir det ett Bankalas senare under sommaren; juli, augusti eller kanske till och med september. Abstinensen är stor.

Som vanligt är klädsel valfri men det uppskattas om man medtager någon form av modell i mer eller mindre färdigbyggt tillstånd.

Anmälan och vägbeskrivning

Frivillig anmälan kan göras via e-post. Se Anmälningar. Kan också användas för att få vägbeskrivning.

Jourtelefon

Från fredag morgon till lördag kan personal nås på 070-314 94 88.

Lotteri

Även i år kommer vi att ha det mycket uppskattade lotteriet. Fantastiska priser utlovas. Det anses höra till god stil att köpa inte bara en utan flera lotter. Även efter prisutdelningen.

Parkeringsplatser, försäljare

De parkeringsplatser som finns framför ingången kan bokas mot en smärre avgift på 200 kr, alternativt en gåva till föreningen att användas till lotteriet eller annat ändamål till motsvarande värde. Föreningen förbehåller sig rätten att avgöra om gåvan är lämplig. För bokning av plats, kontakta Webmaster (se Anmälningar).

Parkeringsplatser, övriga

De platser som finns framför äldreboendet kan ej användas. Vi hänvisar till parkeringsplatserna vid närliggande kyrkogården eller ICA Kvantum.

Kafé

För de som inte vill missa en enda minut, men ändå bibehålla optimal blodsockerhalt, finns möjlighet att köpa diverse ätbart i lokalen. Kaffe, té, läsk, smörgåsar, kakor, varm korv.

Program

från ca 09:00 Personal på plats
14:00 Årliga gruppfotot. Därefter...
ca 14:15 ...Lotteridragning
ca 17:00 Bankalaset avslutas

Försäljare

Följande har föranmält sig (men det brukar bli en del till...):